Adverteren


Doelgroep:
Het vakblad Gastronomie is een breed toegankelijke Horecavakblad wat zich richt op het food en non-food in de gehele Gastronomische horeca en richt zich op de Horecaondernemer en beslissingsbevoegde medewerkers.

Verspreiding:
Verspreiding van het vakblad Gastronomie geschiedt 4x per jaar in een maandelijkse oplage van 20.000 exemplaren. Daarnaast worden er tussen de 2.000 en 5.000 exemplaren van Horecavakblad Gastronomie extra uitgedeeld aan de bezoekers op bijna alle Horecabeurzen in Nederland.

Redactionele formule:
In Horecavakblad Gastronomie vindt u ondermeer maandelijks de nieuwste trends, technieken, productinformatie, horecanieuws, columns, wijninformatie en  interviews met ondernemers en medewerkers.

Ondersteuning:
Horecavakblad Gastronomie wordt ondersteund door de website www.horecavakabladgastronomie.nl met het meest recente horecanieuws en Social media.

Adverteren:
Wilt u uw product of dienst onder de aandacht brengen bij de Horeca in Nederland, dan is Horecavakblad Gastronomie en www.horecavakbladgastonomie.nl hét medium om dat te bereiken.

Heeft u nog geen advertentie of banner? Geen probleem, deze kunnen wij deze kosteloos voor u verzorgen.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden om uw bedrijf of product te presenteren in Horecavakblad Gastronomie of op website www.horecavakbladgastronomie.nl, vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bellen kan natuurlijk ook 023-5493790.

Uitgever:
Uitgeverij Vizier is uitgever van de horecavakbladen Gastronomie, HorecaVizier en Asian HorecaVizier.

Voor een eenmalige machtiging dient u onderstaande velden in te vullen.
0 characters gebruikt | 3000 characters over
Annuleer