• FIORITO SLEEPT ZILVEREN MEDAILLE IN DE WACHT
    image 0
    Vorige week werd de Nederlandse Limoncello di Fiorito bekroond met een zilveren medaille van de International Wine & Spirit Competition, de hoogste in de categorie 'limoncello'. In november worden de prestigi {...}
  • Ibis Rotterdam City Centre geeft nieuwe dimensie aan Wijnhavengebied en hotelbranche
    image 1
    Het Wijnhavengebied in Rotterdam is met de komst van ibis Rotterdam City Centre verrijkt. De bouw van het hotel is een volgende stap om een levendig stedelijk gebied aan het water van de Wijnhaven te realiseren, dat nu ook � {...}
  • Achtste editie Boergondisch feestmaal
    image 2
    Onder de naam ‘Boergondisch feestmaal’ voeren Stichting Van Eigen Erf en de Biologische InfoCentra voor de achtste keer een  landelijke campagne om mensen op culinaire en educatieve wijze kennis te {...}
  • Gastvrijheids7daagse
    image 3
    Van 15 tot en met 21 september vindt de eerste Gastvrijheids7daagse plaats. De in dit voorjaar 145 genomineerden voor Het Meest Gastvrije Restaurant  en leden van het Gastvrijheidsgilde krijgen de {...}
  • Brooklyn Lager verovert Nederland
    image 4
    Afgelopen donderdag werd officieel het eerste glas Brooklyn Lager geschonken in Nederland. Hiermee zette de beroemde New Yorkse bierbrouwerij Brooklyn Brewery voet op Hollandse bodem. De lancering in BeerTemple te Amsterdam we {...}
  • Tapas del fiësta en Tapasculinair samen verder
    image 5
    Per ingang van 1 augustus gaan de 2 Spaanse catering bedrijven Tapas del fiësta  (Naarden) en Tapasculinair    (Uitgeest) gezamenlijk verder onder de naam Tapasculinair catering. Beide parti {...}
  • Bagels & Beans opent nieuwe vestiging in Rotterdam. Maar waar?
    image 6
    Rotterdam zou geen hart hebben, zeggen ze. Rotterdammers weten gelukkig wel beter. Bagels & Beans ook. In de stad van hard werken en zeggen waar het op staat opent binnenkort de nieuwste vrijplaats voor koffie, bagels {...}
  • Course Dining Week
    image 7
    Van 25-31 augustus a.s. vindt de Course Dining Week plaats. Voor 25 euro kunt u genieten van een 3-gangen menu bij een van de aangesloten restaurants, die gelegen zijn op de verschillende golfbanen verspreid over Nederland.< {...}
Horecavakblad Gastronomie is partner van de meest toonaangevende gastronomische gildes en verenigingen.
  • Logo g
  • Logo a
  • Logo c
  • Logo d
  • Logo e
  • Logo f
FIORITO SLEEPT ZILVEREN MEDAILLE IN DE WACHT
Nieuws

Vorige week werd de Nederlandse Limoncello di Fiorito bekroond met een zilveren medaille van de International Wine & Spirit Competition, de hoogste in de categorie 'limoncello'. In november worden de prestigieuze IWSC-awards uitgerei {...}

Ibis Rotterdam City Centre geeft nieuwe dimensie aan Wijnhavengebied en hotelbranche
Nieuws

Het Wijnhavengebied in Rotterdam is met de komst van ibis Rotterdam City Centre verrijkt. De bouw van het hotel is een volgende stap om een levendig stedelijk gebied aan het water van de Wijnhaven te realiseren, dat nu ook 's avonds aantrekkelijk {...}

Achtste editie Boergondisch feestmaal
Nieuws

Onder de naam ‘Boergondisch feestmaal’ voeren Stichting Van Eigen Erf en de Biologische InfoCentra voor de achtste keer een  landelijke campagne om mensen op culinaire en educatieve wijze kennis te laten maken met biologis {...}

Gastvrijheids7daagse
Nieuws

Van 15 tot en met 21 september vindt de eerste Gastvrijheids7daagse plaats.

De in dit voorjaar 145 genomineerden voor Het Meest Gastvrije Restaurant  en leden van het Gastvrijheidsgilde krijgen de mogelijkheid de rode lope {...}

Gastvrij Rotterdam
HORECA INSPIRATIE HARDENBERG
22 t/m 24 september 2014
GASTVRIJ ROTTERDAM
22 t/m 24 september 2014
VAKBEURS FOODSPECIALITEITEN
30 september t/m 01 oktober 2014
BBB
06 t/m 08 oktober 2014
Brooklyn Lager verovert Nederland
Nieuws

Afgelopen donderdag werd officieel het eerste glas Brooklyn Lager geschonken in Nederland. Hiermee zette de beroemde New Yorkse bierbrouwerij Brooklyn Brewery voet op Hollandse bodem. De lancering in BeerTemple te Amsterdam werd begeleid door Claire M {...}

Tapas del fiësta en Tapasculinair samen verder
Nieuws

Per ingang van 1 augustus gaan de 2 Spaanse catering bedrijven Tapas del fiësta  (Naarden) en Tapasculinair    (Uitgeest) gezamenlijk verder onder de naam Tapasculinair catering. Beide partijen wisselde al geruime t {...}

Bagels & Beans opent nieuwe vestiging in Rotterdam. Maar waar?
Nieuws

Rotterdam zou geen hart hebben, zeggen ze. Rotterdammers weten gelukkig wel beter. Bagels & Beans ook. In de stad van hard werken en zeggen waar het op staat opent binnenkort de nieuwste vrijplaats voor koffie, bagels en geluk. Alleen, op welk {...}

Course Dining Week
Nieuws

Van 25-31 augustus a.s. vindt de Course Dining Week plaats. Voor 25 euro kunt u genieten van een 3-gangen menu bij een van de aangesloten restaurants, die gelegen zijn op de verschillende golfbanen verspreid over Nederland.

Iederee {...}

Dennis van den Beld nieuwe chef-kok restaurant Het Roode Koper
Personeel verandering

Dennis van den Beld zal per 1 september de nieuwe chef-kok bij restaurant Het Roode Koper worden en volgt daarmee Arjen Bonder op. Van den Beld (32) was afgelopen 4 jaar a {...}

Glutenvrije kroket
Nieuw product

Sterrenrestaurant Valuas in Venlo heeft een glutenvrije rundvleeskroket ontwikkeld. De Valuas glutenvrije rundvleeskroket is gecertificeerd door de Nederlandse Coeli {...}

MTS Euro Products B.V. breidt uit met Table Top Assortiment!
Nieuws

MTS Euro Products BV introduceert een compleet nieuwe lijn Table Top producten onder de naam BulkySoft. Naast het huidige assortiment is de toevoeging van het BulkySoftTable Top assortiment een welkome aanvulling in ons “one stop shopping co {...}

Biologisch restaurant met Zeeuwse producten in Golden Tulip Strandhotel Westduin
Nieuws

Golden Tulip Strandhotel Westduin gaat na de upgrade van alle hotelkamers opnieuw een stap verder op het gebied van duurzaamheid. Sinds kort ligt de focus in het restaurant namelijk op biologisch. Hierbij staan voornamelijk Zeeuwse producten, toeganke {...}

1 - 127
Gebruik minimaal 4 tekens
Umenu
Gastronomie 2014
Spaaractie
+ Food
+ Tip
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vraag de nieuwsbrief aan.
Naam:
Naam
Emailadres:
Emailadres
Code:
Code
Code