• Golden Tulip L’Escaut en Tulip Inn Leiden Centre benoemd tot Hotels of the Year 2014
    image 0
    Louvre Hotels Group kondigde vanmiddag vol trots aan dat Golden Tulip L’Escaut in Terneuzen is gekozen tot Golden Tulip Hotel of the Year 2014 in de regio Noord-Europa. Ook werd bekend gemaakt dat Tulip Inn Leiden Ce {...}
  • Alessandro Matrone wint Prix Pommery en titel Vinoloog van het Jaar 2015
    image 1
    Alessandro Matrone, sommelier bij Waldorf Astoria Amsterdam, won op 13 oktober jl. de Prix Pommery en mag zich komend jaar Vinoloog van het Jaar 2015 noemen. Alessandro kreeg de Prix Pommery uit handen van Jeroen Broos, commer {...}
  • Vrijthof wordt omgetoverd tot proefparadijs
    image 2
    Vanaf aanstaande vrijdag 31 oktober t/m zondag 2 november vindt voor de 3e keer het bijzondere wijn & food event Château Maestricht plaats op het Vrijthof in Maastricht. Meer dan 50 standhouders, waaronder 18 {...}
  • Nog nooit zoveel sterrenchefs op Gastronomie!
    image 3
    Een spectaculair programma met vele nationale en internationale topchefs is wat de bezoeker mag verwachten bij een bezoek aan Gastronomie 2014 op 10 en 11 november in Jaarbeurs Utrecht. Gastronomie 2014 is alleen toegankelijk {...}
  • Restaurant De Dyck in Woubrugge klaar voor Euro-Toques
    image 4
    Op 23 oktober 2014 is restaurant De Dyck uit Woubrugge toegetreden tot Euro-Toques Nederland. Deze vereniging van professionele koks en restaurateurs staat voor gezonde en natuurzuivere voeding van goede kwaliteit die ambachte {...}
  • Drie diners ‘Dutch Cuisine’ aan vooroplopende ROC’s
    image 5
    Het horeca-onderwijs moet meer aandacht schenken aan de principes van verantwoord en gezond eten. Dat vinden actieorganisatie Urgenda, het Koksgilde en de Academie voor Gastronomie. Zij organiseren daarom op 4, 18 en 26 novemb {...}
  • Jonge koks strijden in Amsterdam om hoofdprijs Taugé Challenge
    image 6
    Op zaterdag 15 november a.s. vindt op MBO College Centrum op Da Costastraat 64 in Amsterdam de eerste Nederlandse editie van de Taugé Challenge plaats. Deze internationale wedstrijd wordt georganiseerd door de afdel {...}
  • Nationale Bierbank wint belangrijkste Nederlandse bierprijs
    image 7
    De grootste vintage bierkelder ter wereld, de Nationale Bierbank, heeft de Gouden PINT gewonnen. Dit is de belangrijkste Nederlandse bierprijs. Bierconsumentenvereniging PINT reikt de prijs eens in de twee jaar uit aan een per {...}
Horecavakblad Gastronomie is partner van de meest toonaangevende gastronomische gildes en verenigingen.
  • Logo g
  • Logo a
  • Logo c
  • Logo d
  • Logo e
  • Logo f
Golden Tulip L’Escaut en Tulip Inn Leiden Centre benoemd tot Hotels of the Year 2014
Nieuws

Louvre Hotels Group kondigde vanmiddag vol trots aan dat Golden Tulip L’Escaut in Terneuzen is gekozen tot Golden Tulip Hotel of the Year 2014 in de regio Noord-Europa. Ook werd bekend gemaakt dat Tulip Inn Leiden Centre Tulip Inn Hotel of t {...}

Alessandro Matrone wint Prix Pommery en titel Vinoloog van het Jaar 2015
Nieuws

Alessandro Matrone, sommelier bij Waldorf Astoria Amsterdam, won op 13 oktober jl. de Prix Pommery en mag zich komend jaar Vinoloog van het Jaar 2015 noemen. Alessandro kreeg de Prix Pommery uit handen van Jeroen Broos, commercieel manager bij Groupe {...}

Vrijthof wordt omgetoverd tot proefparadijs
Nieuws

Vanaf aanstaande vrijdag 31 oktober t/m zondag 2 november vindt voor de 3e keer het bijzondere wijn & food event Château Maestricht plaats op het Vrijthof in Maastricht. Meer dan 50 standhouders, waaronder 18 Belgisch en Nederlands L {...}

Nog nooit zoveel sterrenchefs op Gastronomie!
Nieuws

Een spectaculair programma met vele nationale en internationale topchefs is wat de bezoeker mag verwachten bij een bezoek aan Gastronomie 2014 op 10 en 11 november in Jaarbeurs Utrecht. Gastronomie 2014 is alleen toegankelijk voor beslissingsbevoegde {...}

HORECAFAIR
03 t/m 05 november 2014
GASTRONOMIE 2014
10 en 11 november 2014
van 11:00 tot 19:00 uur van 11:00 tot 18:00 uur
RECREATIE VAKBEURS GORINCHEM
17 t/m 19 november 2014
van 13:00 tot 21:00 uur
HORECA & FOOD INSPIRATIE GOR...
17 t/m 19 november 2014
van 13:00 tot 21:00 uur
Restaurant De Dyck in Woubrugge klaar voor Euro-Toques
Nieuws

Op 23 oktober 2014 is restaurant De Dyck uit Woubrugge toegetreden tot Euro-Toques Nederland. Deze vereniging van professionele koks en restaurateurs staat voor gezonde en natuurzuivere voeding van goede kwaliteit die ambachtelijk wordt bereid.

Drie diners ‘Dutch Cuisine’ aan vooroplopende ROC’s
Nieuws

Het horeca-onderwijs moet meer aandacht schenken aan de principes van verantwoord en gezond eten. Dat vinden actieorganisatie Urgenda, het Koksgilde en de Academie voor Gastronomie. Zij organiseren daarom op 4, 18 en 26 november drie diners &lsquo {...}

Jonge koks strijden in Amsterdam om hoofdprijs Taugé Challenge
Nieuws

Op zaterdag 15 november a.s. vindt op MBO College Centrum op Da Costastraat 64 in Amsterdam de eerste Nederlandse editie van de Taugé Challenge plaats. Deze internationale wedstrijd wordt georganiseerd door de afdeling Koken en Gastheerscha {...}

Nationale Bierbank wint belangrijkste Nederlandse bierprijs
Nieuws

De grootste vintage bierkelder ter wereld, de Nationale Bierbank, heeft de Gouden PINT gewonnen. Dit is de belangrijkste Nederlandse bierprijs. Bierconsumentenvereniging PINT reikt de prijs eens in de twee jaar uit aan een persoon of organisatie die z {...}

Cuisine on tour culinair partner van Paviljoen de Witte en The Hospitality Club
Nieuws

Radisson Blu opent vernieuwd restaurant Otium op Schiphol-Rijk
Opening / Presentatie

Onder toeziend oog van topcuisinier en MasterChef-jurylid Alain Caron is 24 oktober het geheel vernieuwde restaurant Otium geopend. Zowel het interieur als de menukaart van de culinaire hotspot ondergingen een verfrissende {...}

Nederlandse werknemer houdt hand op de knip tijdens lunch
Nieuws

Vergeleken met andere Europese landen spenderen Nederlanders het liefst zo min mogelijk in de lunchpauze. Waar Spanjaarden ruim 6 euro neertellen voor een broodje {...}

Albert Adrià en Ivo Niehe openen vakbeurs Gastronomie 2014
Nieuws

De 4e editie van vakbeurs Gastronomie wordt  geopend door Albert Adrià en Ivo Niehe. Albert Adrià zal eerst, samen met zijn chef-kok Oliver Peňa en Chef bartender Marc Alvarez, een {...}

1 - 136
Gebruik minimaal 4 tekens
Gastronomie 2014
Spaaractie
firstimpressionshop
+ Food
+ Tip
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vraag de nieuwsbrief aan.
Naam:
Naam
Emailadres:
Emailadres
Code:
Code
Code