• Horecabeurs Noord Nederland
    image 0
    Na de zeer succesvolle 3e editie van de Groninger Horecabeurs (2014) met wederom een stijgend bezoekers aantal, meer standhouders en een boordevol beursprogramma, presenteren wij op maandag 12 oktober 2015 de vierde beursediti {...}
  • Veggie Chef of the Future Event helpt jonge professionals beter vegetarisch te koken
    image 1
    Op 18 mei organiseert de Vegetariërsbond, in samenwerking met het Koksgilde, een evenement voor jonge chefs over vegetarisch koken. Tijdens dit evenement geven topkoks, professionele docenten en productspecialisten le {...}
  • Fletcher Hotels Koetjesreep op uw hotelkamer
    image 2
    De hotelovernachtingen in één van de ruim 60 Fletcher hotels, worden wel erg smakelijk. Fletcher heeft in samenwerking met Koetjesreep haar eigen Fletcher Koetjesreep ontwikkeld. De welbekende zijn vanaf {...}
  • Pasquinel Kolk geïnaugureerd als SVH Meestergastheer
    image 3
    Pasquinel Kolk, gastheer van Ciel Bleu Restaurant in Amsterdam, is officieel geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Hij heeft daarmee de hoogste graad van vakbekwaamheid behaald in de Nederlandse horeca. Op zondag 22 {...}
  • Restaurant Chung ontvangt eerste HPK-keurmerk van Rotterdam
    image 4
    Het is het begin van de Chinees Nieuwjaar viering waar ook het Rotterdamse Restaurant Chung aan mee doet. Maar eigenaar en chef-kok Chung Wai Liu heeft meer te vieren deze week. Op 19 februari ontving de jonge ondernemer uit h {...}
  • Golden Tulip Lion d’Or neemt deel aan Haarlemse Hoteldag 2015
    image 5
    Na het overweldigende succes van vorig jaar openen de Haarlemse hoteliers op zondag 1 maart alweer voor de derde keer op rij hun hoteldeuren. Haarlemmers worden uitgenodigd om die dag een kijkje te nemen in de meest prachtige {...}
  • C ’ E S T
    image 6
    De juiste kandidaat selecteren en plaatsen op de juiste plek. Dát is waar C ’ E S T voor staat en voor gaat. C ' E S T, wat Culinary Exchange Service Team betekent, is een initiatief van sterrenchefma {...}
  • Compass Group in top 500 meest duurzame bedrijven
    image 7
    Compass Group PLC is onlangs door Forbes opgenomen in de lijst met de 500 meest duurzame bedrijven ter wereld. Daarnaast staat de organisatie in de top tien van de Green Rankings van Newsweek. De marktleider in food en support {...}
Horecavakblad Gastronomie is partner van de meest toonaangevende gastronomische gildes en verenigingen.
  • Logo g
  • Logo a
  • Logo c
  • Logo d
  • Logo e
  • Logo f
Horecabeurs Noord Nederland
Beurs of evenement

Na de zeer succesvolle 3e editie van de Groninger Horecabeurs (2014) met wederom een stijgend bezoekers aantal, meer standhouders en een boordevol beursprogramma, presenteren wij op maandag 12 oktober 2015 de vierde beurseditie onder de nieuwe naam &a {...}

Veggie Chef of the Future Event helpt jonge professionals beter vegetarisch te koken
Nieuws

Op 18 mei organiseert de Vegetariërsbond, in samenwerking met het Koksgilde, een evenement voor jonge chefs over vegetarisch koken. Tijdens dit evenement geven topkoks, professionele docenten en productspecialisten lezingen en workshops over {...}

Fletcher Hotels Koetjesreep op uw hotelkamer
Nieuws

De hotelovernachtingen in één van de ruim 60 Fletcher hotels, worden wel erg smakelijk. Fletcher heeft in samenwerking met Koetjesreep haar eigen Fletcher Koetjesreep ontwikkeld. De welbekende zijn vanaf maandag 23 februari te vi {...}

Pasquinel Kolk geïnaugureerd als SVH Meestergastheer
Nieuws

Pasquinel Kolk, gastheer van Ciel Bleu Restaurant in Amsterdam, is officieel geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Hij heeft daarmee de hoogste graad van vakbekwaamheid behaald in de Nederlandse horeca. Op zondag 22 februari werden de offici {...}

HORECABEURS GOES
09 t/m 11 maart 2015
INTERNORGA
13 t/m 18 maart 2015
PROWEIN 2015
15 t/m 17 maart 2015
HORECA & FOOD INSPIRATIE VEN...
16 t/m 18 maart 2015
van 13:00 tot 21:00 uur
Restaurant Chung ontvangt eerste HPK-keurmerk van Rotterdam
Nieuws

Het is het begin van de Chinees Nieuwjaar viering waar ook het Rotterdamse Restaurant Chung aan mee doet. Maar eigenaar en chef-kok Chung Wai Liu heeft meer te vieren deze week. Op 19 februari ontving de jonge ondernemer uit handen van Internationaal {...}

Golden Tulip Lion d’Or neemt deel aan Haarlemse Hoteldag 2015
Nieuws

Na het overweldigende succes van vorig jaar openen de Haarlemse hoteliers op zondag 1 maart alweer voor de derde keer op rij hun hoteldeuren. Haarlemmers worden uitgenodigd om die dag een kijkje te nemen in de meest prachtige hotellobby’s en {...}

C ’ E S T
Nieuws

De juiste kandidaat selecteren en plaatsen op de juiste plek. Dát is waar C ’ E S T voor staat en voor gaat. C ' E S T, wat Culinary Exchange Service Team betekent, is een initiatief van sterrenchefmanager Lise Timmer, tweest {...}

Compass Group in top 500 meest duurzame bedrijven
Nieuws

Compass Group PLC is onlangs door Forbes opgenomen in de lijst met de 500 meest duurzame bedrijven ter wereld. Daarnaast staat de organisatie in de top tien van de Green Rankings van Newsweek. De marktleider in food en support services wordt hiermee b {...}

Innovatief wijnsysteem Coravin gelanceerd in Nederland
Nieuws

Op 19 februari 2015 is er onder grote belangstelling vanuit de wijnwereld een nieuw innovatief wijnsysteem gelanceerd: Coravin. Dit unieke Wine Access System stelt wijnliefhebbers in staat om hun favoriete wijn per glas te drinken, wanneer men wil en {...}

Linda de Mol als eerste BN-er genomineerd voor de Prettetter Award
Nieuws

Door haar openhartig pleiten voor de vrijheid van etensuiting is Linda de Mol door de Vereniging Professionele Frituurders als eerste genomineerd voor de 'Prettetter Award' in de categorie BN-ers. De winnaars van deze verkiezing worden beken {...}

CUIPO water: bescherm en behoud het regenwoud
Nieuws

Ontbossing van regenwoud is een wereldwijd probleem. Het regenwoud vormt de longen van de aarde, dus is het beschermen ervan van vitaal belang voor toekomstige generaties. Dankzij het innovatieve concept van Cuipo water kan iedereen iets doen om onze {...}

De Burger Club maakt kiezen moeilijk
Nieuws

Hamburgers van een mooie kwaliteit rundvlees zijn de trend. De Burger Club doet daar nog een schepje bovenop door iedere burger op de kaart aan te bieden in drie soorten {...}

1 - 149
Gebruik minimaal 4 tekens
firstimpressionshop
+ Food
+ Tip
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vraag de nieuwsbrief aan.
Naam:
Naam
Emailadres:
Emailadres
Code:
Code
Code