• Cuisine on tour culinair partner van Paviljoen de Witte en The Hospitality Club
    image 0
  • Radisson Blu opent vernieuwd restaurant Otium op Schiphol-Rijk
    image 1
    Onder toeziend oog van topcuisinier en MasterChef-jurylid Alain Caron is 24 oktober het geheel vernieuwde restaurant Otium geopend. Zowel het interieur als de menukaart van de culinaire hotspot onde {...}
  • Nederlandse werknemer houdt hand op de knip tijdens lunch
    image 2
    Vergeleken met andere Europese landen spenderen Nederlanders het liefst zo min mogelijk in de lunchpauze. Waar Spanjaarden ruim 6 euro ne {...}
  • Albert Adrià en Ivo Niehe openen vakbeurs Gastronomie 2014
    image 3
    De 4e editie van vakbeurs Gastronomie wordt  geopend door Albert Adrià en Ivo Niehe. Albert Adrià zal eerst, samen met zijn chef-kok Oliver Peňa en Chef ba {...}
  • HOTELNACHT IN DRIE STEDEN
    image 4
    Voor het eerst wordt de Hotelnacht in drie steden tegelijkertijd georganiseerd. Behalve in Amsterdam, vindt het hotelfestival ook plaats in Den {...}
  • Culinaire traktaties domineren de nieuwe kaart van Stadshal
    image 5
    Onder toeziend oog van een exclusief gezelschap presenteerde Stephan Groeneweg gister in Stadshal Bar & Restaurant zijn nieuwe kaart. Vanaf deze zomer is Stephan aangesteld als nieuwe chef-kok van het restaurant van Hi {...}
  • Samenwerking Euro-Toques & EARTH Water
    image 6
    Dagelijks sterven er 6000 mensen, voornamelijk kinderen, door een gebrek aan schoon drinkwater. Earth Water wil hier iets tegen doen door 100% van de nettowinst die EARTH Concepts realiseert met de verkoop van EARTH Water, EAR {...}
  • Damn Food Waste opent pop-up restaurant met succes!
    image 7
    Afgelopen zaterdag opende Damn Food Waste een pop-up restaurant op de Dutch Design Week in Eindhoven. In het pop-up restaurant, dat er alleen deze week nog staat, kun je een heerlijk culinair menu eten, gemaakt van producten d {...}
Horecavakblad Gastronomie is partner van de meest toonaangevende gastronomische gildes en verenigingen.
  • Logo g
  • Logo a
  • Logo c
  • Logo d
  • Logo e
  • Logo f
Cuisine on tour culinair partner van Paviljoen de Witte en The Hospitality Club
Nieuws

Radisson Blu opent vernieuwd restaurant Otium op Schiphol-Rijk
Opening / Presentatie

Onder toeziend oog van topcuisinier en MasterChef-jurylid Alain Caron is 24 oktober het geheel vernieuwde restaurant Otium geopend. Zowel het interieur als de menukaart van de culinaire hotspot ondergingen een verfrissende {...}

Nederlandse werknemer houdt hand op de knip tijdens lunch
Nieuws

Vergeleken met andere Europese landen spenderen Nederlanders het liefst zo min mogelijk in de lunchpauze. Waar Spanjaarden ruim 6 euro neertellen voor een broodje {...}

Albert Adrià en Ivo Niehe openen vakbeurs Gastronomie 2014
Nieuws

De 4e editie van vakbeurs Gastronomie wordt  geopend door Albert Adrià en Ivo Niehe. Albert Adrià zal eerst, samen met zijn chef-kok Oliver Peňa en Chef bartender Marc Alvarez, een {...}

HORECAFAIR
03 t/m 05 november 2014
GASTRONOMIE 2014
10 en 11 november 2014
van 11:00 tot 19:00 uur van 11:00 tot 18:00 uur
RECREATIE VAKBEURS GORINCHEM
17 t/m 19 november 2014
van 13:00 tot 21:00 uur
HORECA & FOOD INSPIRATIE GOR...
17 t/m 19 november 2014
van 13:00 tot 21:00 uur
HOTELNACHT IN DRIE STEDEN
Nieuws

Voor het eerst wordt de Hotelnacht in drie steden tegelijkertijd georganiseerd. Behalve in Amsterdam, vindt het hotelfestival ook plaats in Den Haag en Rotterdam. Op 17 {...}

Culinaire traktaties domineren de nieuwe kaart van Stadshal
Nieuws

Onder toeziend oog van een exclusief gezelschap presenteerde Stephan Groeneweg gister in Stadshal Bar & Restaurant zijn nieuwe kaart. Vanaf deze zomer is Stephan aangesteld als nieuwe chef-kok van het restaurant van Hilton Rotterdam. In deze r {...}

Samenwerking Euro-Toques & EARTH Water
Nieuws

Dagelijks sterven er 6000 mensen, voornamelijk kinderen, door een gebrek aan schoon drinkwater. Earth Water wil hier iets tegen doen door 100% van de nettowinst die EARTH Concepts realiseert met de verkoop van EARTH Water, EARTH Coffee en EARTH Tea af {...}

Damn Food Waste opent pop-up restaurant met succes!
Nieuws

Afgelopen zaterdag opende Damn Food Waste een pop-up restaurant op de Dutch Design Week in Eindhoven. In het pop-up restaurant, dat er alleen deze week nog staat, kun je een heerlijk culinair menu eten, gemaakt van producten die anders niet op ons bor {...}

JOHNNIE WALKER LANCEERT ‘S WERELDS EERSTE TWEEDSTOF MET WHISKY-AROMA
Nieuws

Johnnie Walker Black Label lanceert, in samenwerking met de legendarische Schotse tweed producent Harris Tweed Hebrides, voor het eerst geweven stof met whisky aroma, {...}

Frietje positief onder de aandacht
Nieuws

Van 4 t/m 12 oktober vond de eerste editie van de Nationale Week van de Friet plaats. Zo'n 800 frituurprofessionals sloten zich aan bij deze promotiecampagne. Centraal stond de doelstelling het populaire frietje in een positiever da {...}

Euro-Toques inspireert het Noorden!
Nieuws

Onlangs vond de eerste club dag van Euro-Toques Nederland in de regio plaats in het Groningse Molenrij. Onder de noemer “Euro-Toques inspireert” werd een inspirerend smaakevenement georganiseerd en was het voor niet leden de kans o {...}

Natuurlijk mineraal- en bronwater past uitstekend in duurzame levensstijl
Nieuws

Het drinken van natuurlijk mineraal- en bronwater past uitstekend in een duurzame levensstijl. Er wordt weleens getwijfeld aan de lage milieu impact van mineraal- en bronwater. Dit is onterecht blijkt uit de explanimation over natuurlijk mineraal- en {...}

1 - 135
Gebruik minimaal 4 tekens
Gastronomie 2014
Spaaractie
firstimpressionshop
+ Food
+ Tip
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vraag de nieuwsbrief aan.
Naam:
Naam
Emailadres:
Emailadres
Code:
Code
Code