• Nieuwe Mercedes servicewagens voor Hakvoort Professional
    image 0
    Bij Hakvoort Professional zijn de laatste exemplaren afgeleverd van een bestelling van 9 extra Mercedes bedrijfswagens. De eerste bus is al in gebruik genomen. Hakvoort Professional beschikt over een landelijk dekkend servicen {...}
  • Vraag naar Dordtse hotels neemt toe in aanloop naar Koningsdag
    image 1
    In de weken voorafgaand aan het grootste oranje feest van Nederland stijgt de vraag naar hotelovernachtingen in Dordrecht, de stad die Koning Willem-Alexander dit jaar op Koningsdag met zijn familie bezoekt. Dit blijkt uit zoe {...}
  • Bocuse d’Or open voor alle professionele koks
    image 2
    Bocuse d’Or Nederland introduceert een nieuwe werkwijze om kandidaten te selecteren voor de Nederlandse Bocuse d’Or finale. Het bestuur organiseert twee voorrondes. Het doel is om meer koks de kans te geven {...}
  • Eerste Oosterscheldekreeft voor 23.900 euro naar Krijn Verwijs
    image 3
    Dat de Oosterscheldekreeft een gewild product is, bleek vanmiddag bij de veiling van de eerste kreeft waarmee het seizoen officieel van start ging. Maar liefst 23.900 euro werd betaald voor de eerste kreeft, het bedrag komt te {...}
  • vernieuwde restaurant Waves van Grand Hotel Amrâth Kurhaus opent haar deuren
    image 4
    Op 2 april opent Waves - at the Kurhaus haar deuren in het vernieuwde restaurant van Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague-Scheveningen. Directeur van het AFAS Circust {...}
  • International Brand Ambassador Sula wijnen bezoekt Nederland
    image 5
    Cecilia Oldne, de international brand ambassador van Sula Vineyards, is 19 maart even in Nederland geweest om de wijnen van dit grootste en meest vooraanstaande Indiase wijnhuis te presenteren. De w {...}
  • Nu alle smaken fairtrade broodbeleg in 1 compacte tray
    image 6
    Met Fair Trade Original kunnen ontbijt- en lunchlocaties beschikken over een breed en eindeloos lekker broodbeleg assortimen {...}
  • Edwin van den Heijkant nieuwe Executive Chef Hilton Amsterdam Airport Schiphol
    image 7
    Edwin van den Heijkant (1977) is benoemd tot executive chef van Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Hij volgt Hadi Djajapermana op die in april, na een 40-jarig dienstverband, met pensioen gaat. E {...}
Horecavakblad Gastronomie is partner van de meest toonaangevende gastronomische gildes en verenigingen.
  • Logo g
  • Logo a
  • Logo c
  • Logo d
  • Logo e
  • Logo f
Nieuwe Mercedes servicewagens voor Hakvoort Professional
Nieuws

Bij Hakvoort Professional zijn de laatste exemplaren afgeleverd van een bestelling van 9 extra Mercedes bedrijfswagens. De eerste bus is al in gebruik genomen. Hakvoort Professional beschikt over een landelijk dekkend servicenet waarmee het bedrijf in {...}

Vraag naar Dordtse hotels neemt toe in aanloop naar Koningsdag
Nieuws

In de weken voorafgaand aan het grootste oranje feest van Nederland stijgt de vraag naar hotelovernachtingen in Dordrecht, de stad die Koning Willem-Alexander dit jaar op Koningsdag met zijn familie bezoekt. Dit blijkt uit zoekcijfers naar hotels in D {...}

Bocuse d’Or open voor alle professionele koks
Nieuws

Bocuse d’Or Nederland introduceert een nieuwe werkwijze om kandidaten te selecteren voor de Nederlandse Bocuse d’Or finale. Het bestuur organiseert twee voorrondes. Het doel is om meer koks de kans te geven kennis te maken met de b {...}

Eerste Oosterscheldekreeft voor 23.900 euro naar Krijn Verwijs
Nieuws

Dat de Oosterscheldekreeft een gewild product is, bleek vanmiddag bij de veiling van de eerste kreeft waarmee het seizoen officieel van start ging. Maar liefst 23.900 euro werd betaald voor de eerste kreeft, het bedrag komt ten goede aan Stichting Pin {...}

NOORD HOLLANDSE HORECA BEURS
30 en 31 maart 2015
HORECA FOOD & INSPIRATIE HAR...
21 t/m 23 september 2015
GASTVRIJ ROTTERDAM
21 t/m 23 september 2015
VAKBEURS FOODSPECIALITEITEN
29 en 30 september 2015
vernieuwde restaurant Waves van Grand Hotel Amrâth Kurhaus opent haar deuren
Opening / Presentatie

Op 2 april opent Waves - at the Kurhaus haar deuren in het vernieuwde restaurant van Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague-Scheveningen. Directeur van het AFAS Circustheater, Kassandra Dommiss {...}

International Brand Ambassador Sula wijnen bezoekt Nederland
Nieuws

Cecilia Oldne, de international brand ambassador van Sula Vineyards, is 19 maart even in Nederland geweest om de wijnen van dit grootste en meest vooraanstaande Indiase wijnhuis te presenteren. De wijnen van Sula zijn sinds {...}

Nu alle smaken fairtrade broodbeleg in 1 compacte tray
Nieuw product

Met Fair Trade Original kunnen ontbijt- en lunchlocaties beschikken over een breed en eindeloos lekker broodbeleg assortiment. Acht heerlijke smaken {...}

Edwin van den Heijkant nieuwe Executive Chef Hilton Amsterdam Airport Schiphol
Nieuws

Edwin van den Heijkant (1977) is benoemd tot executive chef van Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Hij volgt Hadi Djajapermana op die in april, na een 40-jarig dienstverband, met pensioen gaat. Edwin van den Heijkant gaa {...}

Schrijf u in voor de vijfde editie van“Het Lekkerste Varkensvleesgerecht van Nederland”
Nieuws

Varkensvlees is lekker, veelzijdig en betaalbaar. Het is juist nu, ideaal als basis voor de beste, hipste en meest inspirerende gerechten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhoudi {...}

Stan Kerckhoffs geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer
Nieuws

Op dinsdag 24 maart is Stan Kerckhoffs (1978) geslaagd voor de Meesterproef SVH Meestergastheer. Kerckhoffs is maître en sommelier bij Latour * in het Grand Hotel Huis ter {...}

Louvre Hotels Group zet voet aan de grond in Korea
Nieuws

Louvre Hotels Group, één van de grootste internationale hotelketens, kondigde onlangs aan voet aan de grond te zetten in Korea. Golden Tulip, een dochteronderneming van de hotelketen, opent in het najaar van 2015 haar eerste hote {...}

Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Chef of the Future Event
Nieuws

Chris Naylor van sterrenstaurant Vermeer en Henk Schouten, pionier op het vlak van vleesvervangers, zullen de lijst met sprekers op het Veggie Chef of the Future Event aanvullen. Deze scholingsdag wordt op 18 {...}

1 - 154
Gebruik minimaal 4 tekens
firstimpressionshop
+ Food
+ Tip
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vraag de nieuwsbrief aan.
Naam:
Naam
Emailadres:
Emailadres
Code:
Code
Code