• Meester-kok Jonnie Boer: ‘Houd wilde eend van Nederlandse bodem op de kaart’
    image 0
    Vandaag kreeg Jonnie Boer van De Librije, persoonlijk lid van Euro-Toques Nederland en meester-kok van De Librije, twee wilde eenden overhandigd van Laurens Hoedemakers directeur van de Koninklijke Nederlandse Ja {...}
  • Uitbreiding wagenpark voor Hakvoort Professional
    image 1
    Bij Hakvoort Professioneel zijn deze week 2 nieuwe milieuvriendelijke Euro 6 vrachtwagens van Mercedes in gebruik genomen. De nieuwe Mercedes type Atego 1221 L is een aanvulling op het huidige wagenpark van de Ha {...}
  • Hanos lanceert experience center voor professionele sfeer- & smaakmakers.
    image 2
    Dat is het idee achter Studio Senses; hét nieuwe experience center voor inrichting, interieur en identiteit. Voor binnen, buiten en in de keuken. Dit experience center voor, door en met professionele sfeer- & {...}
  • Horeca ondernemers vaak slecht voorbereid op allergenenwetgeving
    image 3
    De Horeca in Nederland blijkt slecht voorbereid te zijn op de allergenenwetgeving die in december van kracht wordt. De Horeca Academie kan na de lancering van de allergenentraining en de E-Learning module, de reacties nauwelijks verwer...
  • De Kweker
    image 4
    De Kweker opent maandag 22 september op feestelijke wijze haar deuren voor al haar relaties. Vanaf 11.00 uur is iedereen welkom voor een rondleiding in het nieuwe distributiecentrum aan de Protonweg 4a in Hoorn. Vestigingsmanager Peter...
  • Aardappeloogst 201
    image 5
    De Nederlandse aardappeloogst zal dicht in de buurt liggen van het meerjarig gemiddelde. Dit blijkt uit cijfers van de proefrooiingen die Aviko Potato deze zom {...}
  • Strandpaviljoen Day by Day en Brasserie NL
    image 6
    Afgelopen weekend lanceerden Strandpaviljoen Day by Day en Brasserie NL ‘Lobster & Gin’, tijdens het culinair visfestival VISSCH in Scheveningen. Met dit nieuwe concept geven strandpaviljoenhouder Guido Vene {...}
  • Grote Prijs Mas la Plana
    image 7
    Maandagochtend heeft een team van vier vinologen {...}
Horecavakblad Gastronomie is partner van de meest toonaangevende gastronomische gildes en verenigingen.
  • Logo g
  • Logo a
  • Logo c
  • Logo d
  • Logo e
  • Logo f
Meester-kok Jonnie Boer: ‘Houd wilde eend van Nederlandse bodem op de kaart’
Nieuws

Vandaag kreeg Jonnie Boer van De Librije, persoonlijk lid van Euro-Toques Nederland en meester-kok van De Librije, twee wilde eenden overhandigd van Laurens Hoedemakers directeur van de Koninklijke Nederlandse Jagers Vereniging. Met de o {...}

Uitbreiding wagenpark voor Hakvoort Professional
Nieuws

Bij Hakvoort Professioneel zijn deze week 2 nieuwe milieuvriendelijke Euro 6 vrachtwagens van Mercedes in gebruik genomen. De nieuwe Mercedes type Atego 1221 L is een aanvulling op het huidige wagenpark van de Hakvoort vestiging in Venlo {...}

Hanos lanceert experience center voor professionele sfeer- & smaakmakers.
Nieuws

Dat is het idee achter Studio Senses; hét nieuwe experience center voor inrichting, interieur en identiteit. Voor binnen, buiten en in de keuken. Dit experience center voor, door en met professionele sfeer- & smaakmakers opent op di {...}

Horeca ondernemers vaak slecht voorbereid op allergenenwetgeving
Nieuws

De Horeca in Nederland blijkt slecht voorbereid te zijn op de allergenenwetgeving die in december van kracht wordt. De Horeca Academie kan na de lancering van de allergenentraining en de E-Learning module, de reacties nauwelijks verwerken. Vanaf 13 december 20 {...}
Gastvrij Rotterdam
HORECA INSPIRATIE HARDENBERG
22 t/m 24 september 2014
GASTVRIJ ROTTERDAM
22 t/m 24 september 2014
VAKBEURS FOODSPECIALITEITEN
30 september t/m 01 oktober 2014
BBB
06 t/m 08 oktober 2014
De Kweker
Opening / Presentatie
De Kweker opent maandag 22 september op feestelijke wijze haar deuren voor al haar relaties. Vanaf 11.00 uur is iedereen welkom voor een rondleiding in het nieuwe distributiecentrum aan de Protonweg 4a in Hoorn. Vestigingsmanager Peter van Kessel: We laten onz {...}
Aardappeloogst 201
Nieuws

De Nederlandse aardappeloogst zal dicht in de buurt liggen van het meerjarig gemiddelde. Dit blijkt uit cijfers van de proefrooiingen die Aviko Potato deze zomer heeft gedaan.

Strandpaviljoen Day by Day en Brasserie NL
Nieuws

Afgelopen weekend lanceerden Strandpaviljoen Day by Day en Brasserie NL ‘Lobster & Gin’, tijdens het culinair visfestival VISSCH in Scheveningen. Met dit nieuwe concept geven strandpaviljoenhouder Guido Venema en chef-kok Ruben van {...}
Grote Prijs Mas la Plana
Nieuws

Maandagochtend heeft een team van vier vinologen de ‘Grote Prij {...}

Frituren zonder vet
Nieuws

Verantwoord genieten en kennismaken met een nieuwe manier van frituren tijdens de Lightfry demodagen bij de Sligro. 
Op donderdag 18 september en donderdag 9 oktober kunt u {...}

STERCHEF HAN JI VERNIEUWT SOCIAL-DINING-RESTAURANTS
Nieuws

De restaurants van het succesvolle social-dining-concept Umami gaan verder onder de naam UMAMI by Han.

Eigenaar chef Han Ji gaat nog meer nadruk leggen op de kwaliteit, de gezondheid en het culinaire niveau van de gerechten van dez {...}

Topchef elBulli opent vakbeurs Gastronomie 2014
Nieuws

De 4e editie van vakbeurs Gastronomie zal geopend worden door niemand minder dan Albert Adrià en {...}

Veggiefair inspiratie
Nieuws

Tijdens de tweede Veggie Fair in de Olmenhorst in Lisserbroek staat 4 en 5 oktober wederom de veggielifestyle centraal. Een groeiende groep mensen kiest bewust om minder {...}

1 - 131
Gebruik minimaal 4 tekens
Gastronomie 2014
Spaaractie
firstimpressionshop
+ Food
+ Tip
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vraag de nieuwsbrief aan.
Naam:
Naam
Emailadres:
Emailadres
Code:
Code
Code