• Hidde de Brabander heropent zijn webshop 'thegrownupcandyshop' met inspirerende nougats
    image 0
    Vandaag om twaalf uur zal Hidde de Brabander, eigenaar van patisserielabel Dreams of Magnolia, zijn webshop www.thegrownupcandys {...}
  • Hoe kies je de juiste oester?
    image 1
    De afgelopen jaren heeft de oester een opmars gemaakt in Nederland. Maar, wat weten wij eigenlijk van oesters? Niet zoveel, merkt Makro op haar visafdeling waar zij dagelijks een vers aanbod biedt van 115 soorten verse vis. Oo {...}
  • Aviko grootste aardappelproducent Europa
    image 2
    Nederland produceert (in Euro’s) ongeveer een derde van alle friet in Europa en is hiermee de grootste producent van friet, aardappelschijfjes en rösti van Europa. Aviko mag zichz {...}
  • Deli XL Foodservice Fair wordt Food e-motion
    image 3
    Op 9 en 10 september 2014 vindt Food e-motion plaats in de Americahal te Apeldoorn. De beurs waar foodservice en retail samenkomen zet alle zintuigen op sche {...}
  • HORECAPROFESSIONALS VERHEUGEN ZICH OP 2e EDITIE GASTVRIJ ROTTERDAM
    image 4
    Over een kleine maand vindt voor de tweede maal de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam plaats. De vooruitzichten zijn ronduit veelbelovend, de beschikbare expositieruimte is bijna uitver {...}
  • Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag rond de eerste fase van de grootse renovatie af
    image 5
    In Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag is vorige week de eerste fase van een uitgebreide renovatie afgerond. De afgelopen maanden hebben de gevel en alle hotelkamers een complete metamorfose ondergaan. < {...}
  • Motel One presenteert succesvolle resultaten eerste helft 2014
    image 6
    De Duitse budgetdesign hotelketen Motel One kijkt terug op een succesvolle eerste helft van 2014. Eind juni telt de keten vijftig hotels in vier landen, na vier nieuwe openingen in onder meer Edinburgh en Brussel. De keten wer {...}
  • Restaurant Allure en Restaurant Oker winnen 48H Chef’s Challenge 2014!
    image 7
    Chef-kok Terry Priem en sous-chef Frank van Rijsbergen van restaurant Allure uit Rotterdam en chef-kok Ted van Dissel van restaurant Oker uit Den Haag hebben in hun stad de eindwinst gepakt in de 48H Chef's Challenge 2014 {...}
Horecavakblad Gastronomie is partner van de meest toonaangevende gastronomische gildes en verenigingen.
  • Logo g
  • Logo a
  • Logo c
  • Logo d
  • Logo e
  • Logo f
Hidde de Brabander heropent zijn webshop 'thegrownupcandyshop' met inspirerende nougats
Nieuws

Vandaag om twaalf uur zal Hidde de Brabander, eigenaar van patisserielabel Dreams of Magnolia, zijn webshop www.thegrownupcandyshop.nl  {...}

Hoe kies je de juiste oester?
Nieuws

De afgelopen jaren heeft de oester een opmars gemaakt in Nederland. Maar, wat weten wij eigenlijk van oesters? Niet zoveel, merkt Makro op haar visafdeling waar zij dagelijks een vers aanbod biedt van 115 soorten verse vis. Ook Oestercompagnie kan dat {...}

Aviko grootste aardappelproducent Europa
Nieuws

Nederland produceert (in Euro’s) ongeveer een derde van alle friet in Europa en is hiermee de grootste producent van friet, aardappelschijfjes en rösti van Europa. Aviko mag zichzelf de grootste aardappel {...}

Deli XL Foodservice Fair wordt Food e-motion
Nieuws

Op 9 en 10 september 2014 vindt Food e-motion plaats in de Americahal te Apeldoorn. De beurs waar foodservice en retail samenkomen zet alle zintuigen op scherp en vertelt een bijzond {...}

Gastvrij Rotterdam
HORECA INSPIRATIE HARDENBERG
22 t/m 24 september 2014
GASTVRIJ ROTTERDAM
22 t/m 24 september 2014
VAKBEURS FOODSPECIALITEITEN
30 september t/m 01 oktober 2014
BBB
06 t/m 08 oktober 2014
HORECAPROFESSIONALS VERHEUGEN ZICH OP 2e EDITIE GASTVRIJ ROTTERDAM
Nieuws

Over een kleine maand vindt voor de tweede maal de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam plaats. De vooruitzichten zijn ronduit veelbelovend, de beschikbare expositieruimte is bijna uitverkocht en de indrukwekkend {...}

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag rond de eerste fase van de grootse renovatie af
Nieuws

In Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag is vorige week de eerste fase van een uitgebreide renovatie afgerond. De afgelopen maanden hebben de gevel en alle hotelkamers een complete metamorfose ondergaan.

Eerder dit jaar werd {...}

Motel One presenteert succesvolle resultaten eerste helft 2014
Nieuws

De Duitse budgetdesign hotelketen Motel One kijkt terug op een succesvolle eerste helft van 2014. Eind juni telt de keten vijftig hotels in vier landen, na vier nieuwe openingen in onder meer Edinburgh en Brussel. De keten werd verkozen tot &lsquo {...}

Restaurant Allure en Restaurant Oker winnen 48H Chef’s Challenge 2014!
Nieuws

Chef-kok Terry Priem en sous-chef Frank van Rijsbergen van restaurant Allure uit Rotterdam en chef-kok Ted van Dissel van restaurant Oker uit Den Haag hebben in hun stad de eindwinst gepakt in de 48H Chef's Challenge 2014. Beide chefs winnen een {...}

Hanos lanceert experience center voor professionele sfeer-­‐ & smaakmakers.
Nieuws

Dat is het idee achter Studio Senses; hét nieuwe experience center voor inrichting, interieur en identiteit. Voor binnen, buiten en in de keuken. Dit experience center voor, door en met professionele sfeer-¬‐ & sma {...}

DAMN FOOD WASTE VERRAST ZWOLLE MET GRATIS MEGALUNCH
Nieuws

Op 20 september komt Damn Food Waste naar Zwolle! Nog steeds wordt bijna een derde van al het geproduceerde voedsel verspild. Damn Food Waste {...}

PORTUGEES VIJFSTERRENRESORT MARTINHAL WINT 3E WORLD TRAVEL AWARD OP RIJ
Nieuws

Het Portugese Martinhal Beach Resort & Hotel heeft afgelopen weekend de World Travel Award “Europe’s leading villa resort” in ontvangst genomen in Quito, Ecuador. Het is het derde jaar op rij dat Martinhal in de p {...}

Euro-Toques maakt de genomineerden voor de Keltum restaurantprijs 2014 bekend
Nieuws

Zoals elk jaar looft Euro-Toques Nederland ook dit jaar weer een prijs uit voor het beste Euro-Toques

Restaurant. Een strenge maar vakkundige jury beoordeelt de restaurants onder andere op het

uitdragen van de E {...}

1 - 130
Gebruik minimaal 4 tekens
Umenu
Gastronomie 2014
Spaaractie
+ Food
+ Tip
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vraag de nieuwsbrief aan.
Naam:
Naam
Emailadres:
Emailadres
Code:
Code
Code